Καλώς ήρθατε στην Ιζηματολογική Ένωση

Από τις 27 Οκτωβρίου του 2000 η Ελληνική Ιζηματολογική Ένωση λειτουργεί και ως ένας μοναδικός δίαυλος ενημέρωσης της Διεθνούς Ιζηματολογικής και Γεωλογικής Κοινότητας.

Οργανωτικά είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό επιστημονικό σωματείο με έδρα στην Αθήνα, που εκπροσωπεί τη χώρα μας στη Διεθνή Ένωση Ιζηματολόγων.

Σήμερα με την βοήθεια των φίλων και των μελών μας περνάμε σε μία νέα εποχή που με την βοήθεια της τεχνολογίας, μέσα από αυτήν την νέα ιστοσελίδα θα παρέχουμε στα μέλη μας νέες υπηρεσίες, όπως την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και το βιβλιοπωλείο αλλά και ένα βήμα έκφρασης προς τον κόσμο και τον υπόλοιπο κλάδο μέσα από την νέα ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Περιμένουμε την δική σας συνδρομή για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του νέου ιστοτόπου μας.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση !!

Το Δ.Σ.  

Στείλε σήμερα την εργασία σου στο ΗΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ιζηματολογικής Ένωσης (ΕΙΕ) στην προσπάθεια του να πληροφορήσει και αναδείξει τη μεγάλη σημασία της Ιζηματολογίας μέσα στα πλαίσια των Γεωεπιστημών, και όχι μόνο, προτίθεται να εκδίδει σε τακτά χρονικά διαστήματα πληροφοριακό δελτίο στο οποίο θα περιέχονται σύντομα άρθρα ιζηματολογικού περιεχομένου τόσο σε θέματα βασικής όσο και εφαρμοσμένης έρευνας και ενδιαφέροντος.

Διαβάστε περισσότερα: Στείλε σήμερα την εργασία σου στο ΗΙΩΝ

Παροχές Μελών

Αγαπητοί συνάδελφοι, με την έναρξη της νέας ιστοσελίδας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για όλες τις νέες παροχές, για την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη των μελών, την εφημερίδα μας, το κατάστημα και το βιβλιοπωλείο.